Wat we doen

Kinderen en jeugd

Een gezonde leefstijl begint op een jonge leeftijd. Daarom willen wij kinderen en jongeren kennis laten maken met verschillende sporten, bewegen en gezondheid. Lekker bewegen en gezond eten. We laten zien dat een gezonde levensstijl niet alleen makkelijk, maar ook erg leuk is! Dat doen we door leerkrachten op het basisonderwijs te ondersteunen bij de gymlessen of zelf gymlessen te geven. Maar we organiseren ook verschillende projecten zoals naschoolse activiteiten en sportdagen.

Kwetsbare doelgroepen

'Beweeg je mee?' geldt voor iedereen. Iedereen kan meebewegen. Daarom zijn we er ook om ouderen en mensen met een beperking te ondersteunen bij het bewegen. Door te blijven bewegen, zijn zij onafhankelijker en hebben ze minder zorg nodig. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar het kan ook helpen tegen bijvoorbeeld eenzaamheid bij ouderen of mensen met een beperking. Samen met lokale verenigingen en zorginstanties willen we ook deze doelgroepen stimuleren bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Vitaal verenigen

Wij geloven in de kracht van onze verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar. Wekelijks ontmoeten mensen elkaar bij een vereniging en dat maakt de verenigingen in Land van Cuijk goud waard. Verenigingen staan voor grote uitdagingen. Samen pakken we deze aan. Heeft jouw vereniging een vraagstuk waar wij bij kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken altijd samenwerking en zijn er om de verenigingen in Cuijk te ondersteunen.

Sportakkoord Cuijk

Welkom op de pagina van het Sportakkoord Cuijk. Op deze pagina is alle informatie omtrent het Sportakkoord Cuijk te vinden. Van onze supporters tot aan inspirerende succesverhalen en informatie over het uitvoeringsbudget en services.