Wat we doen

Kinderen en jeugd

Een gezonde leefstijl begint op een jonge leeftijd. Daarom willen wij kinderen en jongeren kennis laten maken met verschillende sporten, bewegen en gezondheid. Lekker bewegen en gezond eten. We laten zien dat een gezonde levensstijl niet alleen makkelijk, maar ook erg leuk is! Dat doen we door leerkrachten op het basisonderwijs te ondersteunen bij de gymlessen of zelf gymlessen te geven. Maar we organiseren ook verschillende projecten zoals Ben Bizzie naschoolse activiteiten en bijvoorbeeld het bakfietsproject. Ontdek de projecten hier!

Senioren

'Beweeg je mee?' geldt niet alleen voor kinderen. Iedereen kan meebewegen. Daarom zijn we er ook om ouderen en mensen met een beperking te ondersteunen bij het bewegen. Door te blijven bewegen, zijn zij onafhankelijker en hebben ze minder zorg nodig. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar het kan ook helpen tegen bijvoorbeeld eenzaamheid bij ouderen of mensen met een beperking. Samen met lokale verenigingen en zorginstanties willen we ook deze doelgroepen stimuleren bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Verenigingen

Wij geloven in de kracht van onze verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar. Wekelijks ontmoeten mensen elkaar bij een vereniging en dat maakt de verenigingen in Cuijk goud waard. Verenigingen staan voor grote uitdagingen. Samen pakken we deze aan. Heeft jouw vereniging een vraagstuk waar wij bij kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken altijd samenwerking en zijn er om de verenigingen in Cuijk te ondersteunen.

In beweging tijdens corona

Heel Nederland heeft te maken met het coronavirus. Onze gezondheid gaat op dit moment boven alles. Daarom stimuleren we iedereen om zo veel mogelijk te blijven bewegen. Bewegen houdt ons fit en gezond. Het kan gelukkig de hele dag door, zowel binnen als buiten. Onze beweegcoaches helpen je op weg met allerlei beweegtips en -oefeningen. Beweeg je mee?

Sportakkoord Cuijk

Welkom op de pagina van het Sportakkoord Cuijk. Op deze pagina is alle informatie omtrent het Sportakkoord Cuijk te vinden. Van onze supporters tot aan inspirerende succesverhalen en informatie over het uitvoeringsbudget en services.