Ik Ben Bizzie

Hoi! Ik Ben Bizzie. Net als iedereen in Nederland heb ook ik te maken met het Coronavirus. Ik kan daardoor niet meer naar school of met mijn vriendjes buiten spelen. We moeten allemaal thuis blijven. Dat vind ik niet leuk, maar onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles!

Thuis zitten, betekent natuurlijk niet dat we de hele dag stil moeten zitten. Juist niet! Door te bewegen en spelen blijven we fit én zorgen we voor een goede weerstand. Daarom ga ik, samen met de beweegcoaches de komende weken elke dag jullie helpen om thuis lekker te bewegen. We delen elke dag beweegtips, leuke spellen en gezonde recepten.

Doe jij met jouw gezin met me mee?

We delen alles via Facebook. De beweegvideo’s zijn ook te vinden op mijn YouTube kanaal. Heb je een dagje gemist?
Dan is alles ook te vinden op www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie.

Laat me vooral weten welke spellen en oefeningen jij het leukste vindt!
Dat kan door op Facebook een bericht achter te laten of mij een leuke foto of video toe te sturen via Facebook.

Ben Bizzie Actie

In deze moeilijke tijd zijn er veel mensen, vooral veel ouderen, eenzaam. Daar steken wij met z’n allen een stokje voor! Ook Ben Bizzie helpt graag! Hij heeft iets tofs verzonnen. Doe jij ook mee aan de Ben Bizzie Actie?

Videoboodschap

Maak een korte video met jouw boodschap voor de ouderen. Hoe je dat doet, mag je zelf bepalen. Maar zorg dat je de video horizontaal opneemt. En zorg voor licht en goed geluid. Stuur jouw video via Whatsapp naar beweegcoach Danielle via 06-82756064 of mail de video naar info@benbizzie.nl. Door de video in te sturen ga je er mee akkoord dat de video verspreid wordt onder ouderen en op Facebook wordt geplaatst.

Kleurplaatactie

Doe mee aan de kleurplaatactie en steek ouderen een hart onder de riem door een mooie kleurplaat te maken. Hoe werkt het?

  1. Download en print de kleurplaat.
  2. Maak hier je mooiste creatie van en laat een boodschap op de tekening achter.
  3. Maak een coole foto met jouw kleurplaat
  4. Stuur de foto naar ons op via info@cuijkbeweegt.nl en wij maken een leuke collage van alle kleurplaten voor het zorgcentrum.
  5. Breng de kleurplaat naar jouw opa, oma, buurman of -vrouw. Hou natuurlijk rekening met de maatregelen van het RIVM als je naar buiten gaat. Was je handen goed voordat je de kleurplaat tekent en in de brievenbus stopt
  6. Natuurlijk mag je meerdere kleurplaten maken! Vergeet niet om foto’s te sturen van je mooie creaties.

Download hier de kleurplaat