Lasergamen in de herfstvakantie

Het was pikdonker. Het enige dat je zag, waren rennende kinderen en lasers die door de zaal schoten. In de herfstvakantie organiseerde we op donderdag 22 oktober een super toffe Lasergame activiteit en Oud Hollandse spellen. Het was een groot succes.

Beweegcoach Osama: “Het begon allemaal aan de tekentafel. Met alle beweegcoaches brainstormden we over een te gekke nieuwe activiteit voor in de vakantie. Zo kwamen we op het idee voor een lasergame activiteit. Maanden later was het dan eindelijk zover. Kinderen uit Cuijk konen zich aanmelden via het Sjors Sportief boekje. Het beloofde een geslaagde middag te worden, want binnen anderhalve week zaten we al volledig vol.”

“Het was zo leuk!”

Na een aantal warming-up spellen, gingen kinderen van de bovenbouw aan de slag met lasergamen. Ook de onderbouwkinderen gingen aan de slag. Zij trotseerden geblinddoekt een parcours en deden Oud Hollandse spellen. Na een uur vol plezier wisselden de kinderen om en was het aan de onderbouw om een potje te laseren. Alles werd uit de kast getrokken voor een middag om niet meer te vergeten; kasten, de grote mat, het klimrek. Kinderen speelden in verschillende teams tegen elkaar met als doel om elkaar af te schieten. Loes: “En dat ging er enthousiast aan toe. De een nog fanatieker dan de ander. Waar de een rende door de zaal, verstopte de ander zich achter een kast om onverwachts toe te slaan. Leuk om te zien hoe ieder zijn eigen tactiek heeft om te spelen.” Klokslag vier uur stonden ouders, opa’s en oma’s op de kinderen te wachten. Zij waren daarentegen nog lang niet uitgespeeld. “Zit het er nu al op? Het was zo leuk! De volgende keer ben ik er weer bij!”

Doe je de volgende keer mee?

Benieuwd naar meer activiteiten die Cuijk Beweegt organiseert? Houd onze Facebookpagina in de gaten, kijk op onze website en bekijk onze kalender. Tot het volgende sportmoment!