Vakantieactiviteiten Cuijk Beweegt

Cuijk Beweegt organiseert ieder jaar weer vakantieactiviteiten voor kinderen uit de gemeente Cuijk. Deze vakantieactiviteiten worden gepromoot via het platform van Sjors Sportief. Via Sjors Sportief kunnen kinderen of ouders van kinderen zich aanmelden voor deze verschillende activiteiten.

Eerste activiteiten een groot succes!

In de herfstvakantie stond de eerste vakantieactiviteit op het programma, namelijk lasergamen! Het lasergamen was een groot succes. ‘’Het is mooi om te zien dat de activiteit binnen een mum van tijd volgeboekt was. De kinderen waren enthousiast, deden fanatiek mee en liepen met een lach op hun gezicht rond. Dat is uiteindelijk waar wij als beweegcoaches het voor doen en energie van krijgen. We kijken er nu al naar uit om bij de volgende vakantieactiviteiten weer zoveel kinderen te mogen ontvangen’’, aldus beweegcoach Naud.

Op woensdag 1 en donderdag 2 december was het tijd voor de Ben Bizzie pietengym. Hier hebben zowel kinderen uit de onder- als bovenbouw aan deelgenomen en hier al hun vaardigheden laten zien. Ben Bizzie kwam ook nog langs om alle kinderen aan te moedigen en uiteraard ontvingen alle kinderen na afloop een eigen pietendiploma! ‘’Het was erg mooi om te zien dat we in deze lastige tijd met de gestelde coronamaatregelen toch zo veel enthousiaste kinderen in beweging konden brengen. De opkomst was wederom hoog en het was voor zowel de kids als voor de beweegcoaches een zeer geslaagde activiteit. We kijken nu al weer uit naar de volgende activiteit!’’, aldus beweegcoach Anthéa.

Hieronder staat een overzicht van onze toffe vakantieactiviteiten die nog volgen:

Carnavalsinstuif – op donderdag 3 maart is de carnavalsinstuif, waarbij kinderen verkleed mogen deelnemen aan leuke activiteit waar trendsporten centraal staan. Locatie: Laco Sportcentrum Cuijk.

Trefbaltoernooi – op Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei is er een trefbaltoernooi bij de Basket. Bij deze activiteit is het uitdagend om verschillende differentiatie mogelijkheden toe te passen, zoals het spelen met een achtervak. Locatie: Krajicek Foundation (De Basket) Cuijk.

De beweegcoaches van Cuijk Beweegt staan voor u klaar om er samen een te gekke dag van te maken! Interesse? Meld je dan nu aan via onderstaande button: