Foto's: Winnaars Vitaal Verenigen Sportquiz

Een tijdje geleden deden tal van mensen mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz. Verenigingsondersteuner Youp ging op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

De VAR had nog heel wat rode kaarten uitgedeeld, maar uiteindelijk kwamen de volgende winnaars naar voren. De hoofdprijs – een Marc Sport waardebon ter waarde van €75 – ging naar Mathijs Evers.

De reis vervolgde naar de tweede prijswinnaar, Gosling Grutters. Hij speelde mee voor zijn vereniging VCA Sint Agatha en won een NEC pakket met een sjaal, sokken, een toilettas en een shirt. En alsof dat nog niet genoeg was, won hij ook €600 voor zijn vereniging. Daarna verraste Youp de derde winnaar, Patrick Kooistra, die voor voetbalvereniging SIOL speelde. Hij won een NEC pakket met een sjaal, een bidon en sokken. Als laatste vervolgde Youp zijn prijzentocht naar Maarten Huiskamp. Hij speelde voor sofbalclub Bullfighters en kreeg een NEC pakket met een sjaal, sokken en een mok.

“Het was een geweldige dag. Heerlijk om zo veel mensen blij te maken. Bij dezen nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!”, sluit Youp af.