Zaalvoetbaltoernooi tijdens de kerstvakantie

Samen met Sociom organiseren we tijdens de kerstvakantie een te gekke activiteit voor middelbare scholieren (12 t/m 17 jaar). Doe mee met het Zaalvoetbaltoernooi op donderdag 24 december van 14.00 tot 16.00 uur in de nieuwe gymzaal Het Kristal in de Valuwe.

Tijdens de kerstvakantie erop uitgaan als middelbare scholier, zit er deze kerstvakantie niet in. Veel uitstapjes gaan niet door in verband met de maatregelen van het RIVM. Daarom organiseert Cuijk Beweegt samen met Sociom een toffe activiteit; het Zaalvoetbaltoernooi. Scholieren van 12 tot en met 17 jaar kunnen meedoen. Tussendoor worden de scholieren uitgedaagd met allerlei challenges. Het team dat het best samenwerkt, kan rekenen op een leuke beloning. Doe jij mee?

Geïnteresseerd?

Kom op donderdag 24 december naar de nieuwe gymzaal Het Kristal in de Valuwe. Het zaalvoetbaltoernooi duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen van 12 tot en met 17 jaar kan meedoen. Meer informatie volgt via de Instagram- en Facebookpagina van Jongerencentrum CYOU. Met vragen kun je terecht bij beweegcoach Osama Arrogi van Cuijk Beweegt via osama@cuijkbeweegt.nl of 06-82605549.