Ons team

Maak kennis met ons energieke team van beweegcoaches

Osama Arrogi organiseert onder andere naschoolse sportactiviteiten en wijkgerichte beweegmomenten in ‘zijn eigen’ Cuijk. Je zult hem dus vaak op het schoolplein, maar ook dichter bij huis zien. Het kan zomaar zijn dat je hem ook op het voetbalveld van JVC Cuijk ziet rennen, daar voetbalt hij zelf en is hij trainer.

"Een succesbeleving binnen sporten en bewegen doet veel bij mensen. Succesbeleving en het ontdekken van nieuwe vaardigheden gaan hand in hand. Hier mijn steentje aan bijdragen, is voor mij een genot en zorgt iedere dag weer voor een brede glimlach op mijn gezicht. Ook de lach op gezichten van deelnemers die wat nieuws geleerd hebben of wat actiefs aan het doen zijn in sportlessen, is onbetaalbaar."

osama@cuijkbeweegt.nl


Floor van Lin woont in Velp en als klein meisje was ze al actief op het voetbalveld. Ze ondersteunt bij de gymlessen op de basisscholen in Cuijk en zet zich in voor mensen met een beperking. Stilzitten kan ze niet en het liefst is ze altijd met sport en mensen bezig. En dat is gelukkig precies wat ze bij ons elke dag doet!

“Een lach op iemands gezicht bij wie nét iets gelukt is waarvan hij of zij dacht dat het nooit zou lukken, oftewel de ervaring van succesbeleving bij bewegen, is het allermooist! Dat ik als vakleerkracht hiervoor kan zorgen bij leerlingen, maar ook als beweegcoach bij ouderen of mensen met een beperking is iets waar ik heel dankbaar voor ben. Iemand laten bewegen en in beweging houden is mijn drijfveer. Ik wil hen laten inzien, voelen, ervaren dat bewegen belangrijk is, maar dat plezier voorop staat!”

floor@cuijkbeweegt.nl

Marijn Janssen uit Sint Antonis en is een fanatieke (beach)volleybalster. Een lange tijd op topniveau, maar nu is ze dik tevreden een niveautje lager. Het biedt ook kansen. Zoals beweegcoach voor Cuijk Beweegt worden! Deze vrolijke enthousiasteling wil het liefst haar liefde voor sport overbrengen op anderen.

“Een lach op het gezicht van elke sporter! Als ik dat kan bereiken, is mijn dag snel goed. Plezier en gezondheid; dat is mijn doel. Daarnaast vind ik het super mooi om sport aan te kunnen bieden voor elke doelgroep, want voor elk persoon bestaat er passende sport. Ik ben dan ook veel bezig als vakdocent met het talent vinden in elk kind. Want elk kind heeft een sport die hij/zij goed kan!”

marijn@cuijkbeweegt.nl

Loes Jans is geen onbekende in de gemeente Cuijk. Al 9 jaar verzorgt ze gymlessen op de basisscholen in onze gemeente. Een fanatieke turnster, tot dat ze als puber haar vrienden, haar opleiding en leuke dingen doen verkoos boven haar turncarrière. De turnhal verruilde ze voor het voetbalveld van Rhode waar ze al 10 jaar speelt.

"Sportiviteit, lachen en lekker veel bewegen staat bij mij in de gymlessen voorop. Ook vind ik het heel leuk als ik leerlingen naar een hoger niveau kan tillen, wat zorgt voor succesbeleving bij de kinderen. Niet opgeven, blijven oefenen en dat het uiteindelijk dan lukt is natuurlijk geweldig voor ze. Doelen stellen en deze bereiken met kinderen is een mooi onderdeel van mijn functie als vakdocent."

loes@cuijkbeweegt.nl

Ellen Thijssen is projectcoördinator van Cuijk Beweegt. Onze regelaar. Van evenementen of etentjes met vriendinnen tot de hele verbouwing van haar huis. Ze komt uit Maasbree.

Ellen: “Ik kijk graag naar wat de lokale mogelijkheden waarbij iedereen in z’n kracht blijft. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Kijk naar Max Verstappen; hij doet alles op zijn eigen manier en met een duidelijke visie. Hij is niet bang om ergens tegenaan te schoppen en volgt zijn eigen pad. Maar ook hij heeft hier een team bij nodig om dit te doen en te bereiken.”

ellen@cuijkbeweegt.nl