Ons team

Maak kennis met ons energieke team van beweegcoaches

Osama Arrogi organiseert onder andere naschoolse sportactiviteiten en wijkgerichte beweegmomenten in ‘zijn eigen’ Cuijk. Je zult hem dus vaak op het schoolplein, maar ook dichter bij huis zien. Het kan zomaar zijn dat je hem ook op het voetbalveld van JVC Cuijk ziet rennen, daar voetbalt hij zelf en is hij trainer.

"Een succesbeleving binnen sporten en bewegen doet veel bij mensen. Succesbeleving en het ontdekken van nieuwe vaardigheden gaan hand in hand. Hier mijn steentje aan bijdragen, is voor mij een genot en zorgt iedere dag weer voor een brede glimlach op mijn gezicht. Ook de lach op gezichten van deelnemers die wat nieuws geleerd hebben of wat actiefs aan het doen zijn in sportlessen, is onbetaalbaar."

osama@cuijkbeweegt.nl

Marijn Janssen uit Sint Antonis en is een fanatieke (beach)volleybalster. Een lange tijd op topniveau, maar nu is ze dik tevreden een niveautje lager. Het biedt ook kansen. Zoals beweegcoach voor Cuijk Beweegt worden! Deze vrolijke enthousiasteling wil het liefst haar liefde voor sport overbrengen op anderen.

“Een lach op het gezicht van elke sporter! Als ik dat kan bereiken, is mijn dag snel goed. Plezier en gezondheid; dat is mijn doel. Daarnaast vind ik het super mooi om sport aan te kunnen bieden voor elke doelgroep, want voor elk persoon bestaat er passende sport. Ik ben dan ook veel bezig als vakdocent met het talent vinden in elk kind. Want elk kind heeft een sport die hij/zij goed kan!”

marijn@cuijkbeweegt.nl

Loes Jans is geen onbekende in de gemeente Cuijk. Al 9 jaar verzorgt ze gymlessen op de basisscholen in onze gemeente. Een fanatieke turnster, tot dat ze als puber, haar vrienden, haar opleiding en leuke dingen doen verkoos boven haar turncarrière. De turnhal verruilde ze voor het voetbalveld van Rhode waar ze al 10 jaar speelt.

"Sportiviteit, lachen en lekker veel bewegen staat bij mij in de gymlessen voorop. Ook vind ik het heel leuk als ik leerlingen naar een hoger niveau kan tillen, wat zorgt voor succesbeleving bij de kinderen. Niet opgeven, blijven oefenen en dat het uiteindelijk dan lukt is natuurlijk geweldig voor ze. Doelen stellen en deze bereiken met kinderen is een mooi onderdeel van mijn functie als vakdocent."

loes@cuijkbeweegt.nl

Youp Oosterbroek is onze beweegcoach die jong tot oud en verenigingen in Cuijk in beweging brengt. Hij probeert van iedereen een echte sportbepaler te maken: Iemand die zijn of haar eigen uitdagingen niet ziet als belemmering, maar als een motivatie om te sporten.

"Iedereen van jong tot oud in beweging met succeservaringen, dat vind ik prachtig. Sport en bewegen heeft een grote invloed op iemands leven. Het zorgt ervoor dat iemand fysiek en mentaal fit is en blijft. En zelf regie blijft voeren op zijn of haar eigen leven. Daarnaast is sporten ook gewoon enorm leuk. En dat wil ik de mensen in Cuijk laten ontdekken.”

Rob van der Wijst is projectcoördinator van Cuijk Beweegt. Als fanatiek sporter en vrijwilliger weet hij precies wat er allemaal speelt. Altijd op zoek naar de juiste verbindingen om nog meer mensen in beweging te brengen.

“Ik vind het belangrijk om andere mensen te helpen. Daar krijg ik energie van. Daarnaast heb ik de ambitie om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en successen te behalen. Veel energie krijg ik als ik het team van Cuijk Beweegt goed bezig is. En als mensen die we in beweging brengen een grote glimlach op hun gezicht hebben.”

rob@cuijkbeweegt.nl