Wandelactiviteit Padbroek met beweegcoach Youp

Wegens succes uitgebreid: wandeling in Padbroek

Wegens succes breidt beweegcoach Youp zijn wandelingen uit naar wijkdeel Padbroek. Iedereen kan meedoen. De nadruk ligt op samen plezier hebben en in beweging komen.

Ook in Padbroek

Omdat de wandeling in de Valuwe zo’n succes is, breidt beweegcoach Youp zijn wandeling ook uit naar wijkdeel Padbroek. Wekelijks wandelt hij met een enthousiaste groep vanaf MFA de Valuwe. Youp: “Het is een wandeling door de wijk waarbij we elkaar én de wijk beter leren kennen. Je vergeet haast dat je in beweging bent! Dat is voor velen het fijne eraan. De nadruk ligt op samen plezier hebben en op een laagdrempelige manier in beweging komen.”

Iedereen kan meedoen

Elke maandag vanaf 24 augustus verzamelen de wandelaars zich om 11.30 uur voor de deur van het Doehuis in Padbroek. Vervolgens wandelen ze een tocht van ongeveer een uur. “Omdat het tempo door de groep wordt bepaald, kan iedereen meedoen. Of je nu net start met wandelen of een geoefende wandelaar bent. Onderweg stoppen we even bij een mooie locatie. Vervolgens lopen we terug naar de verzamelplek en drinken we met wie dat wil een kop koffie of thee.” Tijdens de wandeling deelt Youp allerlei tips over wandelen en gezond eten.

Meer informatie

Meer weten over de wandeling? Neem contact op met Beweegcoach Youp via youp@cuijkbeweegt.nl. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door Jantje Beton, IVN, Sociom, Wijkraad Padbroek en Cuijk Beweegt.