Cuijk Beweegt en Sociom organiseren de Koningsdag Challenge!

Cuijk Beweegt en Sociom bundelen de krachten en organiseren samen de Koningsdag Challenge 2021 voor jongeren t/m 17 jaar. Hét alternatief voor de jongeren om lekker in beweging te komen tijdens Koningsdag. Het belooft een feestelijke en sportieve dag te worden

Beweeg jij met ons mee?

Op dinsdag 27 april vindt traditiegetrouw Koningsdag plaats. Een feestelijke dag dat ook in gemeente Cuijk niet onopgemerkt blijft. Helaas zal dat vanwege de coronamaatregelen dit jaar anders worden. Als sportief alternatief organiseert Cuijk Beweegt in samenwerking met Sociom op deze dag tussen 12:00 en 15:00 uur de Koningsdag Challenge. Jongeren van 13 t/m 17 jaar gaan in tweetallen de strijd aan om tien sportieve onderdelen in het centrum van Cuijk af te werken en zo goed mogelijk samen te werken. Het snelste tweetal op de tien onderdelen gaat er met de prijs vandoor!

Aanmelden

Wil je als tweetal meedoen? Geef je dan voor maandag 26 april op bij beweegcoach Osama door een berichtje te sturen naar 06-82605549 en ontvang verdere instructies. Ook voor vragen kun je terecht bij beweegcoach Osama. “We zien jullie graag verkleed in oranje op de verjaardag van onze Koning in het centrum van Cuijk. Wij zijn er bij, jij toch ook?”, aldus beweegcoach Osama.