Kuukse Carnavals Challenge

Voldoende bewegen is belangrijk voor de gezondheid, maar vooral nu met alle corona-maatregelen is dit soms lastig te organiseren. Cuijk Beweegt organiseert daarom in samenwerking met Sociom een corona-proof beweegactiviteit voor jongeren t/m 17 jaar: de Kuukse Carnavals Challenge 2021. Beweeg je mee?

Op Carnavalsdinsdag vindt normaal gesproken de Cuijkse kroegentocht plaats. Dit welbekende Cuijkse spektakel gaat dit jaar helaas niet door. Om toch in de Carnavalssfeer te komen, organiseert Cuijk Beweegt met Sociom een speciale beweegactiviteit voor jongeren op dinsdag 16 februari.

Kuukse Carnavals Challenge

Een tocht door Cuijk, niet langs kroegen maar waarin jongeren uitgedaagd worden om mee te doen en in beweging te komen. Tussen 11:11 en 15:11 uur kunnen jongeren elf stationnetjes langsgaan en leuke beweeguitdagingen aangaan. De uitdagingen liggen verspreid door Cuijk. Via een stempelkaart wordt bijgehouden welke uitdagingen de deelnemers hebben afgelegd. Bij de laatste stop wordt de eindtijd genoteerd en opgenomen in het algemeen klassement. De 3 snelste deelnemers krijgen een leuke prijs!

Meedoen en aanmelden

De jongeren mogen zich als tweetal via WhatsApp aanmelden bij beweegcoach Osama. Van hem krijgen de deelnemers nadere instructies. Omdat het Carnaval is, mag je uiteraard ook verkleed meedoen. Aanmelden kan tot maandag 15 februari, 16:00 uur. Vragen? Neem contact op met beweegcoach Osama via 06 82605549.