Fitheidstesten voor 55+ uit de Heeswijkse Kampen

Sporten en bewegen is gezond. Maar wat is gezond? En hoe fit ben jij? Ben je 55+ en kom je uit de Heeswijkse Kampen? Kom het testen bij de Fitheidstesten van Cuijk Beweegt op donderdag 9 en vrijdag 10 april.

Hoe fit ben jij?

Bij de fit- en gezondheidstest wordt je uithoudingsvermogen, je spierkracht en je behendigheid, je lenigheid en je balans getest door het doen van verschillende oefeningen. Lichaamsmetingen zoals BMI, spier- en botmassa en vetpercentage. Bloeddruk en het zuurstofgehalte komen ook aan bod. Ook vindt er een gesprek met de diëtiste en sportadviseur plaats. Op basis van de test krijgen de deelnemers een persoonlijk beweegadvies en een overzicht van mogelijkheden om dicht in de buurt deel te nemen aan sport­- of beweegactiviteiten. Ook tips over gezonde voeding en gezond ouder worden, worden gedeeld.

Doe mee!

Senioren uit de gemeente Cuijk krijgt een uitnodiging van de gemeente. Daarmee kunnen ze zich aanmelden voor donderdag 9 april of vrijdag 10 april van 13.00 tot 21.00 uur bij wijkaccommodatie de Nielt.