Loop voor het vergeten kind!

Het is bijna zo ver! Op 19 juni organiseert Fit met Eilish “Walk for Kids”, een sponsoorloop door Cuijk, waarbij geld wordt opgehaald voor Het Vergeten Kind. Wandel volledig corona proof de 10, 15 of 20 kilometer door de het prachtige Cuijk!

Waarom Het Vergeten Kind?

Fit met Eilish werkt voornamelijk met de producten van Herbalife Nutrition. Herbalife Nutrition members halen jaarlijks al een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Herbalife Nutrition zal zich blijven inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen zodat we nog meer kwetsbare kinderen kunnen helpen naar een beter bestaan. Al 27 jaar lang is de Herbalife Nutrition Foundation (HNF) toegewijd aan het verbeteren van de levens van kinderen over de hele wereld door hen te helpen toegang te bieden tot gezonde maaltijden en voedingseducatie.

Informatie sponsorloop

Het doel is om met deze sponsorloop zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Het vergeten Kind. Met dit geld kan de stichting impactvolle programma’s ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van de kwetsbare kinderen. Denk hierbij aan leuke kinderactiviteiten, waarbij de kinderen even al hun zorgen vergeten, maar ook aan programma’s die gericht zijn op het duurzaam en structureel verbeteren van het leven van de kinderen.

Ga jij Fit met Eilish hierbij helpen?

Koop dan nu jouw ticket via onderstaande link!