Wandelcompetitie

Onze beweegcoaches organiseren tijdens de Nationale Sportweek een coronaproof wandelcompetitie waaraan iedereen uit de gemeente Cuijk deel kan nemen.

Het doel is dat zoveel mogelijk mensen dagelijks een ommetje van minimaal twintig minuten maken. Door de coronacrisis zien we dat mensen steeds minder zijn gaan bewegen. Daarnaast willen wij graag het competitie-element weer een beetje terugbrengen. De drie grootste fanatiekelingen belonen wij met een mooie prijs. Wandel jij met ons mee?

  • Start wandelcompetitie: 17 september
  • Einde wandelcompetitie: 17 oktober
  • Kosten: gratis, aanmelden is niet verplicht. Wil je meedoen voor de prijzen? Geef dan je gebruikersnaam en gegevens door via de button onderaan deze pagina.
De Ommetje-app

Met de Ommetje-app van de Hersenstichting wordt je dagelijks gestimuleerd om een ommetje van minimaal 20 minuten te maken. De app houdt bij hoeveel ommetjes je maakt, welke virtuele medailles je gewonnen hebt en geeft na ieder ommetje een leuk weetje.

Vanaf 17 september kan iedereen uit gemeente Cuijk toetreden in de app bij Team Cuijk Beweegt en kun je per ommetje punten verdienen. Wie op 17 oktober de meeste punten heeft verzameld, gaat naar huis met de eerste prijs.

Iedereen uit gemeente Cuijk mag en kan meedoen met de wandelcompetitie. Het enige wat je hiervoor moet doen, is de gratis Ommetje-app downloaden. De app is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Klik op de button hieronder en lees in het stappenplan hoe je mee kunt doen. Geef ook je gebruikersnaam en gegevens door via de andere button wil je kans maken op leuke prijzen. Heel veel wandelplezier!