Nieuwe scholarshipper in Cuijk: Aleksandar Lejic

Na Fabio Sijakovic volgt de tweede scholarshipper in Cuijk: Aleksandar Lejic. Vanuit de Krajicek Foundation zorgt hij samen met onze beweegcoaches en de jongerenwerkers van Sociom voor extra beweging in de wijk.

De Krajicek foundation heeft er sinds woensdag 30 september 2020 een nieuwe playground bij. In de Cuijkse wijk de Valuwe adopteerde de foundation het speelveldje aan de Vierlandersdreef. Het speelveldje kreeg de naam playground De Basket. Bij de opening werd ook kennisgemaakt met de scholarshipper de eerste scholarshipper in Cuijk, Fabio Sijakovic. Hij organiseert samen met de beweegcoaches van Cuijk Beweegt en de jongerenwerkers van Sociom allerlei sportactiviteiten om de jeugd in de wijk in beweging te brengen.

Cuijk Beweegt en Sociom kijken samen met de scholarshippers naar leuke initiatieven en de beweegbehoefte onder jongeren. Tot het einde van dit schooljaar begeleidt Fabio de jongeren met sporten en bewegen. Vanaf 1 maart maakt ook Aleksandar Lejic zijn intrede als tweede Scholarshipper in de gemeente Cuijk. Samen met Fabio bieden ze wekelijkse sportactiviteiten aan en organiseren ze nieuwe activiteiten. Zoals het zomeravondvoetbal, een toernooi dat plaatsvind vanaf de meivakantie.