Nieuwe scholarshipper-vacature in Cuijk

Na Fabio Sijakovic en Aleksandar Lejic is de Krajicek Foundation samen met Cuijk Beweegt opnieuw op zoek naar een enthousiaste nieuwe scholarshipper. Vanuit de Krajicek Foundation zorgt deze scholarshipper samen met de beweegcoaches van Cuijk Beweegt en de jongerenwerkers van Sociom voor extra beweging in de wijk.

De Krajicek foundation zet zich in voor de ontwikkeling van wijken, en activatie van de jeugd. De stichting adopteert in samenwerking met gemeenten bestaande ‘playgrounds’ om met gerichte activiteiten sporten weer aantrekkelijker te maken. De activiteiten worden geleid door een zogenaamde ‘scholarshipper’. Dit is een student uit de wijk die zich graag inzet voor de wijk en in ruil hiervoor een ‘gift’ ontvangt om zijn/haar studie te bekostigen.

Playground De Basket

In de Cuijkse wijk De Valuwe adopteerde de foundation in september 2020 het speelveldje aan de Vierlandersdreef. Het speelveldje kreeg de naam Playground De Basket. Het is een plek waar de twee voorgaande scholarshippers samen met de beweegcoaches van Cuijk Beweegt en de jongerenwerkers van Sociom allerlei sportactiviteiten organiseerden om de jeugd in de wijk in beweging te brengen.

Cuijk Beweegt is nu op zoek naar een nieuwe scholarshipper die interesse heeft in een scholarship van de Krajicek Foundation. Als scholarshipper organiseer je op en rondom jouw Krajicek Playground leuke en sportieve activiteiten voor kinderen uit de buurt. Als tegenprestatie ontvang je een studiebeurs van het Krajicek Foundation. Daarnaast krijg je ook toegang tot de Krajicek Academy waarin je alles leert over het werk op en rondom de Playgrounds.

Heb je interesse of wil je meer informatie over een scholarship van het Krajicek Foundation? Neem dan contact op met beweegcoach Luc via luc@negen.nl