Update uitvoering Sportakkoord

Eind 2020 ondertekenden diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Cuijk het Cuijkse Sportakkoord. Inmiddels hebben de eerste organisaties een aanvraag ingediend, deze zijn beoordeeld door het kernteam en het uitvoeringsbudget is vervolgens toegekend. Er is echter nog voldoende budget beschikbaar voor mooie initiatieven die de inwoners van Cuijk in beweging brengen.

Eerste initiatieven goedgekeurd!

Badmintonvereniging BVC ’74 uit Cuijk en voetbalvereniging SIOL uit Cuijk zijn de eerste organisaties die een initiatief hebben ingediend en waar uitvoeringsbudget aan is toegekend. BVC’74 heeft een aanvraag ingediend met als doel meer verschillende (kwetsbare) doelgroepen in beweging te krijgen. Dus mocht je het leuk vinden om te gaan badmintonnen, meld je dan aan bij BVC en kom in beweging!

De aanvraag van SIOL heeft als uitgangspunt om hun jeugdtrainers meer en beter te kunnen begeleiden. Door een samenwerking met een professionele voetbalschool gaan zij hun trainers tijdens trainingen meer begeleiden en hiermee het niveau van de trainingen te verhogen. Dit moet ervoor zorgen dat het voor de trainers eenvoudiger wordt om een team te begeleiden en dat kinderen nog meer en langer plezier houden in de sport.

Nog voldoende budget beschikbaar!

Er is nog voldoende budget beschikbaar voor verschillende mooie initiatieven om inwoners van gemeente Cuijk in beweging te brengen. Het kernteam van het Cuijkse Sportakkoord roept alle organisaties dan ook op om een aanvraag voor uitvoeringsbudget in te dienen. Dus heb je een mooi idee of initiatief? Neem dan een kijkje op www.cuijkbeweegt.nl/sportakkoord-cuijk/ en dien je aanvraag in. Op de website vind je alle informatie over het sportakkoord, waaronder het aanvraagformulier.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over het lokale Sportakkoord? Neem dan gerust contact op met verenigingsondersteuner Thomas Peeters Weem via thomas@negen.nl. Thomas gaat graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.